Hi ha vegades que se’ns presenten contratemps o adversitats. La primera reacció de tots sol ser d’enuig, ràbia, angoixa, frustració, etc. Cal tenir en compte la certesa que, per cada contratemps o adversitat, l’univers ens planta 4 o 5 angelets al camí; són aquelles persones que estan al lloc oportú al moment just, les coneguem o no, i que ens ajuden i acompanyen per reconduir la situació, a aprendre…algunes més temps, altres potser només un instant, però no menys importants, tots aporten el seu granet.
Quan arriba un d’aquests moments, es comencen a diferenciar dos grups de persones: per identificar-los, els posarem una imatge, hi ha el grup 🙂 i el grup 🙁

Les persones que formen part del primer grup, el :), accepten la nova situació i saben que quedar-se enganxat a les emocions negatives no els servirà de res, al contrari, els perjudicarà, s’adonen i veuen aquestes persones que es van presentant al camí, i els agraeixen la seva ajuda i presència. Un cop superada la situació venen a dir alguna cosa com: “Bé, ha estat complicat, però per sort he tingut uns angelets fantàstics i tot ha sortit bé!!! “
Les persones del grup 🙂 , en general, senten que són feliços i afortunats.

Les persones que formen part del segon grup, el 🙁 , davant la mateixa situació, EXACTAMENT LA MATEIXA, i amb les mateixes persones, es quedaran enganxats a les emocions negatives, maleint el moment en què ha passat això, o en tantes altres possibles reaccions. Ni s’adonaran que hi ha persones al seu voltant que els ajuden i guien cap on han d’anar, que els acompanyen. I si els veuen, no els fan cap cas. I havent sortit ja de l’adversitat, probablement més tard que els del grup :), solen dir alguna cosa com: “Quina merda de dia! Quina merda de vida! Quina merda de tot! És que m’havia de passar a mi, no hi ha dret! No surt res bé! :(“
Les persones del grup 🙁 , en general, no solen sentir que són feliços ni afortunats.

Has identificat a quin grup estàs? Quina és la postura que adoptes davant els contratemps? Ets 🙂 o 🙁 ? No depèn de ningú que formis part d’un grup o d’un altre, només depèn de tu, és una elecció de cadascú.
Si ets :), enhorabona, segurament ets feliç :)!!
Si ets del grup 🙁 i estàs còmode en aquest grup i t’hi vols quedar, no passa res, és tan sols una elecció.
Si ets del grup 🙁 i no en vols formar més part, no et culpis, no et critiquis, jo et jutgis per haver estat en aquest grup, no en trauràs res de bo, NO PASSA RES, simplement, pren l’elecció de passar a formar part del grup 🙂 i gaudir de la vida des d’aquest instant, sigui quina sigui la situació en la que et trobes. Benvingut!!!! 😀
♥ ♥ ♥