Contactar amb la nostra energia interna i prendre consciencia del que Som.
Meditar és l’espai que es crea entre pensament i pensament. Amb la pràctica aconseguim que aquest espai sigui cada vegada mes gran, i dins d’aquest espai serem “silenci”. Aquí no hi ha lloc per la por, l’angoixa, les preocupacions, les emociones, el dolor… Som molt més del que creiem o intuïm, per primera vegada sentirem
el que realment som, éssers creats amb l’únic objectiu de ser feliços.
Atrevim-nos a redescobrir-nos i a estimar-nos.
Només des del silenci conscient pot esdevenir el creixement. La ment quieta i desperta és la ment que ha resolt la permanent angoixa que produeix viure comparant el que faig amb allò que podria estar fent, el que vull amb el que tinc, el que tinc amb allò que m’agradaria tenir, el que vull pensar amb el que penso…
Es a través de l’espai conscient creat a amb el silenci, on ens sentim observadors de la nostra pròpia realitat, on comencem a ser conscients de que el que “observem” pot succeir, sense que ens hi sentim identificats ni es desfermi’n les nostres emocions .

Sempre hi ha un abans i un després de la pràctica, un cop la llum entra dins nostre, la foscor marxa… Així la meditació, mica a mica anirà fent un forat dins la ment fins aconseguir dominar-la, i al seu lloc i brollarà un mar de silenci i és en aquest espai creat per nosaltres on trobarem el que Som, que no coneixem encara però que intuïm que ES. Aprendre la pràctica de l’auto-observació conscient, dirigir la nostra vida a incrementar el nostre nivell de consciència i aprendre a valorar cada petit o gran moment com un esdeveniment únic i màgic.