Mesures COVID:

 

Mentre haguem de mantenir les mesures, només atendrem amb cita prèvia, tant si és per a sessions individuals com si voleu venir a buscar minerals o encens.

Per garantir les mesures de seguretat i la vostra salut per la Covid19 establim el següent protocol per a les sessions:

 

Treballem amb mascaretes, pantalla, davantal i gorro, mantenint la distància de seguretat fins que us estireu a la camilla, ens rentarem mans i braços abans i després de cada sessió i en acabar desinfectem l’espai i les superfícies. Tot el material usat és desinfectat i/o nou per a cada un de vosaltres. D’aquesta manera garantim que quan entreu a cabina està tot en les condicions higièniques necessàries per poder-vos atendre.

 

Per part vostra també us hem de demanar una sèrie de premisses per tal de protegir-nos a nosaltres i, per tant, també a la resta d’usuaris que vinguin després de vosaltres: Abans d’entrar al centre us desinfectarem les soles de les sabates i abans de la sessió us rentareu les mans. Heu de venir amb mascareta i, sempre que sigui possible, quirúrgica. Vingueu a l’hora concertada. El tema de la puntualitat és molt important per tal puguem disposar del temps necessari per a la desinfecció i preparació per a la següent sessió. En cap cas vindreu si presenteu o heu presentat els últims dies alguna simptomatologia associada a la Covid19, per lleu que sigui. En aquests casos, us trucarem al cap d’uns dies per saber com esteu i reprogramar la sessió.

 

Amb aquestes mesures us podrem atendre amb seguretat i tranquil·litat!